Muhabir: Politika Gazetesi
PENÇE -KILIÇ HAVA HAREKATINDA 89 HEDEF İMHA EDİLDİ
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde başlattığı Pençe-Kılıç Hava Harekatı'nda toplam 89 hedef imha edilerek, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
Milli Savunma Bakanlığı, teröristler tarafından Türkiye’ye yapılan saldırılarda üs olarak kullanılan Irak'ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Hakurk ile Suriye kuzeyindeki Arap Pınarı, Tel Rıfat, Cizire ve Derik bölgelerine gerçekleştirilen Pençe-Kılıç Hava Harekatı’nın başarıyla icra edildiğini açıkladı. Harekat ile teröristlere ait barınak, sığınak, mağara, tünel, mühimmat depoları ve sözde karargah ve eğitim kamplarından oluşan ilk aşamada 81, bu sabah 8 olmak üzere toplam 89 hedefin imha edildiği bildirilen açıklamada, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği ve bunların arasında terör örgütünün sözde yöneticilerinin de bulunduğu ifade edildi.
Son terörist etkisiz hale getirilene kadar terörle mücadelenin devam edeceği vurgulanan açıklamada, “Büyük oranda yerli ve milli mühimmat kullanılan harekat sonrası tüm uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüştür. Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ülkemizin ve milletimizin güvenliği için terörle mücadeleye en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edilecektir” denildi.
Yorumlar
Trend Haberler
Balıkesirspor - Eskişehirspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Balıkesirspor'da 2 Önemli İsim Cezalı!
1.20 Faizli Konut Kredisi İçin Tarih Verildi! İşte İlk Evim Kredisi 6 Nisan Başvuru Şartları ve Hesaplama Tablosu
1.20 Faizli Konut Kredisi İçin Tarih Verildi! İşte İlk Evim Kredisi 7 Nisan Başvuru Şartları ve Hesaplama Tablosu
İbrahim Tatlıses Öldü mü? Yoğun Bakıma Alınmıştı? İbrahim Tatlıses'in Sağlık Durumu Nasıl?
Son Dakika! Kütahya Simav'da Deprem!
6 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu! İşte Kazanan Numaralar:




