Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos AKTOR, yıldız oyun kurucu Kostas Sloukas’ın sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı.
Yunan ekibinden yapılan açıklamada, 35 yaşındaki deneyimli basketbolcuyla yeni bir sözleşme imzalandığı resmen duyuruldu.
🟢 Sloukas 2027’ye Kadar Panathinaikos’ta
Kulübün yaptığı açıklamada, “Takım kaptanımız Kostas Sloukas ile 2027 yazına kadar sözleşme uzatılmıştır.” ifadeleri yer aldı.
Yunan basketbolunun efsane isimlerinden biri olarak gösterilen Sloukas, kariyerine Olympiakos, Aris ve Fenerbahçe formalarıyla önemli başarılar sığdırmıştı.
2023 yılında Panathinaikos’a transfer olan tecrübeli oyun kurucu, Ergin Ataman’ın liderliğinde yeniden doğuş yaşayan takımın kilit isimlerinden biri oldu.
🏆 Avrupa Ligi Şampiyonluğu ve MVP Unvanı
Sloukas, 2024 yılında Panathinaikos ile EuroLeague şampiyonluğu yaşayarak kariyerine bir halka daha eklemişti.
Dörtlü Final’deki performansıyla da büyük övgü toplayan yıldız basketbolcu, Final Four’un En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilmişti.
Takım içinde liderliği, oyun zekâsı ve tecrübesiyle öne çıkan Sloukas’ın sözleşmesinin uzatılması, hem kulüp yönetimi hem de taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.





