Fenerbahçe ile yollarını ayıran Bright Osayi-Samuel’in Beşiktaş transferi son anda iptal olurken, sürpriz bir gelişme İngiltere basınından geldi.

Football Insider, Nijeryalı oyuncunun yeni takımını duyurdu: Birmingham City!

Beşiktaş Masadan Kalktı: “Anlamsız Talepler” Krizi

27 yaşındaki sağ bek Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Beşiktaş’la masaya oturmuş, transfer tamamlanmak üzereyken son anda iptal olmuştu. Siyah-beyazlı kulüp başkanı Serdal Adalı, yaptığı açıklamada, "Oyuncunun babasının son dakikada ortaya koyduğu anlamsız istekler nedeniyle transferi durdurduk" ifadelerini kullanmıştı.

Adalı, görüşmelere tamamen kapılarını kapatmadıklarını ancak şartların yeniden sağlanmaması durumunda alternatif isimlere yönelme kararı aldıklarını da sözlerine eklemişti.

İngiliz Basını Duyurdu: Osayi-Samuel Birmingham Yolunda

İngiltere’nin güvenilir spor kaynaklarından Football Insider, Osayi-Samuel’in yeni durağının Championship’e yükselen Birmingham City olabileceğini yazdı. Habere göre, Beşiktaş’ın transferden çekilmesinin ardından İngiliz kulübü hızla devreye girdi.

Premier Lig hedefiyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Birmingham, Osayi-Samuel’i savunmada çok yönlü bir oyuncu olarak görüyor. Transferin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Muhabir: Haber Merkezi