Galatasaray’ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz’a Suudi Arabistan ekibi NEOM SC’den Türk futbol tarihine geçecek bir teklif geldi.
Sarı-kırmızılı kulübün kapısını 50 milyon euroluk dev bir paketle çalan NEOM, Barış Alper’e de yıllık 10 milyon euro maaş önerdi.
Tarihi Transfer Teklifi
Yeni sezona Gaziantep FK galibiyetiyle başlayan Barış Alper Yılmaz, transfer piyasasında en çok konuşulan isim haline geldi. Milliyet’in haberine göre NEOM SC, Galatasaray’a 40 milyon euro bonservis bedeli ve 10 milyon euro bonus içeren toplam 50 milyon euroluk teklif sundu.
Maaşını 4 Katına Çıkartabilir
Galatasaray’da yıllık 2,5 milyon euro kazanan 24 yaşındaki futbolcu, bu teklifi kabul etmesi halinde maaşını dört katına çıkartacak. Suudi ekibinin önerdiği 10 milyon euroluk maaş, Barış Alper’in kariyerinde yeni bir dönemin kapısını aralayabilir.
Galatasaray Oyuncuyla Görüşecek
Galatasaray yönetimi, bu rekor teklif öncesinde Barış Alper Yılmaz’la bir araya gelerek son kararını verecek. Teklifin kabul edilmesi halinde sarı-kırmızılı kulüp, kasasına 40 milyon euro net bonservis bedeli koyacak. Bu rakamın yüzde 20’sine denk gelen 8 milyon euro ise oyuncunun eski kulübü Ankara Keçiörengücü’ne gidecek.