Muhabir: Politika Gazetesi
Mete Gazoz, erkekler klasik yay sıralama atışlarında 10. oldu
Almanya'da düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda klasik yay kategorisinde sıralama atışları gerçekleştirildi.
Başkent Berlin'de yapılan şampiyonada milli okçu Mete Gazoz, erkeklerde sıralama atışlarını 669 puanla 10. sırada tamamladı. Aynı kategoride Ulaş Berkim Tümer 17'nci, Muhammed Abdullah Yıldırmış ise 73. sırada yer aldı.
Mete, Ulaş Berkim ve Muhammed Abdullah'tan oluşan Klasik Yay Erkek Milli Takımı, toplam 1976 puanla 7. sırayı elde etti. Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, erkekler klasik yay ilk tur mücadelesinde, sıralama atışlarında 103. olan El Salvadorlu Oscar Ticas ile karşılaşacak.
Kadınlar klasik yay sıralama atışlarında ise Fatma Maraşlı 42'nci, Gülnaz Büşranur Coşkun 86'ncı, Ezgi Başaran 98. oldu. Fatma, Gülnaz Büşranur ve Ezgi'nin yer aldığı Klasik Yay Kadın Milli Takımı, toplam 1832 puanla 23. sırayı aldı.
Dünya Okçuluk Şampiyonası 6 Ağustos'ta sona erecek.
Yorumlar
Trend Haberler
Bugün Kuruluş Orhan Var mı, Saat Kaçta? 15 Nisan 2026 ATV Yayın Akışı ve 22. Bölümde Yaşanacaklar!
İnternet Neden Yavaşladı? Okul Saldırısı Sonrası Flaş Karar! X, Instagram ve WhatsApp’a Erişim Kısıtlaması
Fuat Göktaş Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? TFF'deki Görevi Ne? Ne İş Yapıyor?
Son Dakika! Marmaray'da Sabah Şoku! Aydıntepe İstasyonundaki "Üzücü Olay" Nedeniyle Seferler Tek Hatta!
İnternet Neden Yavaş? 15 Nisan 2026 Sosyal Medya Çöktü mü, Bant Daraltma mı Geldi? İşte Son Dakika Detayları!
17 Nisan TRT 1 Yayın Akışı: Taşacak Bu Deniz bugün yayınlanacak mı?




