Mersin'in Toroslar Belediyesi tarafından Tırtar Mahallesi'nde düzenlenen Kardeş Göçerler 2’nci Yörük Etkinliği, dikkat çeken siyasi buluşmalara ev sahipliği yaptı.

Yörük kültürünün yaşatıldığı etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer birlikte katıldı.

Gündemde yer alan "Yeni partiye mi geçecek?" iddialarına ilişkin törende konuşan Başkan Seçer, parti aidiyetine vurgu yaparak CHP'de kalmaya devam edeceğinin mesajını verdi.


"Cumhuriyet Halk Partili Olmaktan Övünç Duyuyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yetiştiklerini ve partinin kendilerine büyük emek verdiğini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Vahap Secer


"Biz hep şunu söyledik: ‘Mustafa Kemal’in yolundayız ve Cumhuriyet Halk Partili olmaktan da övünç duyuyoruz.’ Hiç çekinmeden bunu gönülden, samimiyetle söyledik. Bizler Atatürk’ün kurduğu bu köklü çatı altında Cumhuriyet Halk Partisinin değerleriyle büyüdük. Bu köklü çatıya ve bu değerlere yürekten bağlıyız."

"Aynı Mücadeleyi Sürdüreceğiz"

Partiyi koruyup kollamanın kendileri için öncelikli bir görev olduğunu belirten Seçer, dedikodulara son noktayı koyarak, "Bugüne kadar partimiz Cumhuriyet Halk Partisini yüceltmek için mücadele ettik, bundan sonra da aynı mücadeleyi sürdüreceğiz" dedi.

Muhabir: Haber Merkezi