MasterChef All Star 2. Eleme Adayı Belli Oldu! 16 Aralık 2025’te Dokunulmazlığı Kim Kazandı, Potaya Kim Gitti?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star Altın Kupa, 16 Aralık 2025 Salı akşamı yayınlanan son bölümüyle yine gündeme oturdu. Kırmızı takım ile mavi takım arasında oynanan haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu, hem mutfakta hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yarışmacılar bu kez Meksika mutfağından 7 farklı yemek hazırlayarak jüri üyeleri Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın beğenisini kazanmaya çalıştı.


MasterChef Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Şeflerin oy birliğiyle yaptığı değerlendirme sonucunda, haftanın 2. takım dokunulmazlığını MAVİ TAKIM kazandı. Bu sonuçla birlikte kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı.

Bireysel Dokunulmazlık Oyununda Nefes Kesen Mücadele

Bireysel etapta yarışmacılardan, Mehmet Şef’in özel tarifi olan krem karamel yapmaları istendi. 40 dakika süren bu kritik etapta öne çıkan isimler:

Tolga, Eda, Erim,Hasan, Kerem

Şeflerin tadım ve sunum değerlendirmesi sonrası en başarılı tabağı Hasan çıkardı.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim: HASAN


MasterChef 2. Eleme Adayı Kim Oldu? (16 Aralık 2025)

Yeni Altın Kupa formatında artık oylama yapılmıyor. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, eleme potasına gidecek ismi belirliyor.

Hasan, kararını verdi ve Sergen’i eleme potasına gönderdi.

Muhabir: Haber Merkezi