Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazasında, kafa kafaya çarpışan iki motosikletin sürücüleri olay yerinde can verdi. Kazada bir turist ise ağır yaralandı.
Marmaris’te Motosiklet Faciâsı: 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Muğla'nın Marmaris ilçesi, İçmeler Mahallesi Asparan Caddesi üzerinde gece saatlerinde iki motosikletin çarpışması sonucu katliam gibi bir kaza meydana geldi.
Kafa Kafaya Çarpıştılar
Murat Ercan (26) idaresindeki 03 AGV 876 plakalı motosiklet, Asparan Kavşağı istikametinde seyir halindeyken, karşı yönden gelen Ömer İrksarı (29) yönetimindeki 34 FME 374 plakalı motosikletle kafa kafaya çarpıştı.
İki Sürücü de Olay Yerinde Can Verdi
Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan her iki sürücü, Murat Ercan ve Ömer İrksarı, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Rus Turist Ağır Yaralandı
Motosikletlerden birinde yolcu konumunda bulunan 22 yaşındaki Rus uyruklu Angelina Ishkildina, kazadan ağır yaralı olarak kurtuldu. Marmaris'teki özel bir hastanede ilk müdahalesi yapılan genç kadın, durumunun ciddiyetini koruması üzerine Denizli'ye sevk edildi




