Londra’da Paris Rüzgarı! Chelsea - PSG Maçında İlk Yarıda Tur Kapısı Aralandı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde futbol dünyasının gözü kulağı Stamford Bridge’de. İlk maçta Paris’te alınan 5-2’lik skorun ardından mucize arayan Chelsea, sahasında konuk ettiği PSG karşısında ilk yarıda adeta soğuk duş etkisi yaşadı.

Fransız temsilcisi, muazzam bir hücum performansı sergileyerek ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapattı ve toplam skoru 7-2’ye getirerek çeyrek final biletini büyük ölçüde garantiledi.


Erken Gelen Şok: Kvaratskhelia Sahnede!

Maçın henüz başında baskı kurması beklenen taraf Chelsea iken, golü bulan taraf konuk ekip oldu. 6. dakikada sahneye çıkan Gürcü yıldız Khvicha Kvaratskhelia, şık bir vuruşla Stamford Bridge tribünlerini sessizliğe gömdü. Bu golle psikolojik üstünlüğü tamamen eline alan Paris ekibi, oyunun kontrolünü bir an bile bırakmadı.


Barcola Farkı İkiye Çıkardı: Tur Aslanın Ağzında!

Chelsea beraberlik için yüklenmeye çalışırken, PSG’nin hızlı hücumları savunmayı zor durumda bıraktı. 14. dakikada gelişen organize atakta genç yıldız Bradley Barcola, fileleri havalandırarak skoru 2-0’a taşıdı. İlk 15 dakikada gelen iki gol, Chelsea’nin tur umutlarını mucizelere bıraktı.

Chelsea’nin Geri Dönüş Şansı Var mı?

Toplam skorda 7-2 geride olan İngiliz ekibinin çeyrek finale yükselebilmesi için ikinci yarıda kalesinde gol görmeden tam 6 gol bulması gerekiyor. Teknik direktörün ikinci yarıya nasıl bir hamleyle başlayacağı merak konusu.

Muhabir: Haber Merkezi