Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe Yolunda: Benfica Transferi Neden Geciktiriyor?
Fenerbahçe, transferde gözünü Kerem Aktürkoğlu’na dikti. Milli futbolcuyla el sıkışan sarı-lacivertliler, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Benfica ile yoğun görüşmelerini sürdürüyor. Portekiz ekibi ise Fenerbahçe’nin 22 milyon Euro + 3 milyon Euro bonus içeren teklifine sıcak bakmasına rağmen transferi bilinçli olarak geciktiriyor.
Benfica'dan Fenerbahçe'ye Sürpriz Yanıt: "Rakip Olmak İstemiyoruz"
Sabah ve Sözcü’de yer alan haberlere göre, Benfica cephesi, Şampiyonlar Ligi play-off turuna odaklanmış durumda. Bu turda Feyenoord'u geçmeleri halinde rakipleri Fenerbahçe olabilir. Bu ihtimali göz önünde bulunduran Benfica, Kerem Aktürkoğlu’nun kendilerine karşı sahaya çıkmasını istemiyor.
Bu nedenle transfer sürecini play-off turunun bitimine kadar askıya almak istedikleri ifade edildi. Kulüp yöneticileri, bu planı Fenerbahçe tarafına da net şekilde iletti.
Kerem Aktürkoğlu Kararını Verdi: Benfica Defteri Kapandı
Tüm bu gelişmelerin ardından milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, Benfica ile görüşmelerini tamamen sonlandırdı. Portekiz ekibinin yaklaşımından rahatsız olan başarılı oyuncu, Benfica'da forma giymeyeceğini yönetime açıkça bildirdi.
Bu gelişmenin ardından gözler tekrar Fenerbahçe'ye çevrildi. Sarı-lacivertliler, Benfica’nın çekimser tavrına rağmen transferde ısrarcı. Kerem’in kararlı tutumu ve Benfica’nın geri adım atması halinde, bu flaş transferin kısa süre içinde resmiyete kavuşması bekleniyor.