Fenerbahçe’den Kerem Aktürkoğlu Bombası! Transferde WhatsApp Detayı Dikkat Çekti

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe, bu kez gözünü Benfica forması giyen milli yıldız Kerem Aktürkoğlu’na dikti. Teknik direktör Jose Mourinho’nun ısrarlı talebiyle harekete geçen sarı lacivertliler, oyuncu cephesinde önemli bir mesafe kat etti.

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe, 25 yaşındaki hücum oyuncusuyla her konuda anlaşma sağladı. Kulüp, şimdi Benfica’nın son kararını bekliyor. Ancak bu süreçte yaşanan dikkat çekici bir gelişme transferin artık son aşamaya geldiğini gösterdi.


Kerem Akturkoglu-11

WhatsApp Grubuna Eklendi: Transfer Bitti Mi?

A Spor’un haberine göre, Fenerbahçe'nin yerli futbolcuları, Kerem Aktürkoğlu'nu takımın WhatsApp grubuna dahil etti. Bu gelişme, transferin büyük ölçüde tamamlandığı yönünde yorumlandı. Takım arkadaşlarıyla iletişime geçen Kerem'in, sarı lacivertli formayı giymesi an meselesi olabilir.

Kerem’in, Benfica yönetimine “Fenerbahçe’de oynamak istiyorum” mesajı verdiği ve süreci hızlandırmak için devreye girdiği de gelen bilgiler arasında.


Kerem Aktürkoğlu1-3

Jose Mourinho Etkisi

Fenerbahçe’nin efsane teknik direktörü Jose Mourinho’nun Kerem transferinde belirleyici rol oynadığı ifade ediliyor. Portekizli çalıştırıcının, hem Avrupa’da başarı hem de yerli oyuncu kotası için Kerem’i çok istediği belirtiliyor. Mourinho’nun, Kerem’i hem 10 numara hem de sol kanatta değerlendirmeyi planladığı aktarıldı.

Benfica Ne Diyor?

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu’nun sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. Ancak Benfica cephesi, oyuncunun isteği doğrultusunda ve cazip bir teklif gelmesi halinde satışa sıcak bakabilir.

Fenerbahçe'nin, bonuslarla birlikte 20 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif sunduğu ve anlaşmanın kısa süre içinde tamamlanabileceği konuşuluyor.

Kaynak: A Spor