2025-2026 eğitim-öğretim yılı, Kepsut genelindeki okullarda gerçekleştirilen karne törenleriyle tamamlandı.
İlçe genelinde öğrenciler yıl sonu karnelerini almanın sevincini yaşarken, karne dağıtım törenlerine Kepsut protokolü de katılım sağladı.

Protokol, Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu
Karne törenine Kepsut Kaymakamı Adem Taşpınar, Kepsut Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Özen ve kurum amirleri katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen protokol üyeleri, gençlerin karne sevincini paylaşarak onları tebrik etti.

“Eğitim Hayatında Çocuklarımızın Yanındayız”
Törenin ardından yapılan açıklamada, eğitim-öğretim yılının başarıyla geride bırakıldığı vurgulandı. Kepsut Belediyesi adına öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür edilerek şu ifadelere yer verildi:
"Bir eğitim-öğretim yılını daha başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. Öğrencilerimizin yetişmesinde büyük emek ve fedakârlık gösteren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Kepsut Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz."
Tören, öğrencilerin yaz tatiline çıkmasıyla sona erdi. Kepsut Belediyesi, tüm öğrencilere sağlıklı ve verimli bir tatil dönemi diledi.






