Beşiktaş, Cruzeiro’nun Keny Arroyo İçin Yaptığı 7.5 Milyon Euro’luk Teklifi Reddetti!
Transfer döneminde birçok kulübün radarında olan genç yıldız Keny Arroyo, bu kez Brezilya ekibi Cruzeiro’nun teklifine konu oldu. Cruzeiro’nun Beşiktaş’a sunduğu 7.5 milyon Euro’luk bonservis teklifi, siyah-beyazlı kulüp tarafından net bir şekilde reddedildi.
Beşiktaş, Keny Arroyo’nun bonservisinin %50’sine sahip durumda. Yapılan bu teklifin, oyuncunun potansiyeli ve piyasa değeri göz önüne alındığında yetersiz bulunduğu ve doğrudan başkan Serdal Adalı tarafından geri çevrildiği öğrenildi.
Beşiktaş'tan Kararlı Duruş: “Bu Fiyata Satmayız!”
Kulüp kaynaklarından alınan bilgilere göre Beşiktaş yönetimi, Arroyo için daha yüksek bonservis beklentisine sahip. 21 yaşındaki oyuncunun son dönemde gösterdiği performans ve Avrupa kulüplerinin ilgisi, yönetimi daha stratejik bir yol izlemeye yönlendirdi.
Teklifin reddedilmesi sonrası Cruzeiro cephesinden yeni bir hamle gelip gelmeyeceği belirsizliğini korurken, Beşiktaş’ın oyuncunun gelişimini bekleyerek daha yüksek bedelli bir satış planladığı konuşuluyor.