Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.
Kadir Has Stadı’nda oynanan mücadelede Kayserispor, maçın son anlarında bulduğu golle 9 kişi kalan rakibine karşı sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.
Maçın Gidişatı
Başkent ekibi Gençlerbirliği, 28. dakikada Oğulcan Ülgün’ün ayağından bulduğu golle öne geçti. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan kırmızı-siyahlılar, 50. dakikada Sekou Koita’nın ve 70. dakikada Tongya’nın gördüğü kırmızı kartlarla 9 kişi kaldı. Buna rağmen skoru uzun süre koruyan Gençlerbirliği, 90+2’de Indrit Tuçi’nin attığı gole engel olamayınca sahadan bir puanla ayrıldı.
Tribünlerden Tepki
Kayserispor taraftarları, maç boyunca teknik direktör Marc Gisdol’e istifa çağrısında bulundu. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar bu sezon hâlâ galibiyetle tanışamadı ve puanını 4’e yükseltti. Gençlerbirliği ise geçen hafta aldığı ilk galibiyetin ardından bu kez deplasmanda 1 puanla yetindi.
İlk 11’ler
Kayserispor: Bilal, Ramazan, Denswil, Abdulsamet, Carole, Dorukhan, Furkan, Opoku, Benes, Cardoso, Onugkha
Gençlerbirliği: Erhan, Pereira, Goutas, Thalisson, Hanousek, Oğulcan, Bashiru, Varesanovic, Göktan, Franco, Niang