İvrindi Belediyesi, Cumhuriyetimizin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.
Törene İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, Kaymakam Faruk Atar, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“Cumhuriyetimizin 102. Yılını Gururla Kutluyoruz”
Belediye Başkanı Önder Lapanta, törende yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünde, bizlere bu topraklarda özgürce yaşama onurunu kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin ışığında, daima ileriye yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
İvrindi’de Kutlamalar Devam Ediyor
İvrindi’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri gün boyunca çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. İlçe genelinde öğrenciler ve vatandaşlar, “Cumhuriyet 102 Yaşında” sloganıyla coşkuyu paylaşıyor.








