Muhabir: Politika Gazetesi
İsrail Ordusu Cibaliya Mülteci Kampı'nı bombaladı! Çok sayıda ölü var
İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde içinde çok sayıda sivilin bulunduğu Cibaliya Mülteci Kampı'ndaki yerleşim alanına yönelik saldırıyı üstlendi.
İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, düzenlediği basın toplantısında Gazze Şeridi'ndeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda iki binanın yıkıldığı ve çok sayıda sivilin can verdiği saldırıyı kendilerinin düzenlediğini söyledi.
Hagari, İsrail ordusunun Gazze'ye karadan girmesinin ardından "savaşı yöneten" Hamas'ın üst düzey yetkilisi İbrahim Biari'yi hedef aldıklarını ileri sürdü.
İsrail Ordu Sözcüsü, "çok sayıda teröristi" bu saldırıda öldürdüklerini iddia ederek bölgede "kapsamlı bir askeri altyapı bulunduğu için bunun diğer binaların da çökmesine yol açtığını" savundu.
Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, Cibaliya Mülteci Kampı'na İsrail güçlerinin düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 100 kişinin öldüğünü duyurmuştu.
Yorumlar
Trend Haberler
İnternet Neden Yavaşladı? 16 Nisan Sosyal Medyaya Bant Daraltma mı Geldi? İşte İnternet Hızındaki Düşüşün Nedeni!
RTÜK ve Kanallar Harekete Geçti! Teşkilat, Eşref Rüya ve Uzak Şehir Yayından mı Kaldırılıyor? Şiddet Sahnelerine Neşter!
Bugün Kuruluş Orhan Var mı, Saat Kaçta? 15 Nisan 2026 ATV Yayın Akışı ve 22. Bölümde Yaşanacaklar!
İnternet Neden Yavaşladı? Okul Saldırısı Sonrası Flaş Karar! X, Instagram ve WhatsApp’a Erişim Kısıtlaması
Fuat Göktaş Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? TFF'deki Görevi Ne? Ne İş Yapıyor?
Son Dakika! Marmaray'da Sabah Şoku! Aydıntepe İstasyonundaki "Üzücü Olay" Nedeniyle Seferler Tek Hatta!



