“Galatasaray Her Zaman Kalbimdeydi” — İlkay Gündoğan’dan Duygu Dolu Açıklamalar

Galatasaray’ın yeni yıldızı İlkay Gündoğan, İngiliz medyasına verdiği röportajda sarı-kırmızılı formaya ve kulübün büyüklüğüne olan bağlılığını içtenlikle dile getirdi. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Galatasaray’da başarının peşinde olacağını ve her şeyini ortaya koyacağını söyledi.


“Çocukken Galatasaray’ı İzleyerek Büyüdüm”

İlkay, futbol tutkusunun Galatasaray ile nasıl iç içe geçtiğini şu ifadelerle anlattı:

“Herkesin yüreğinde bir takım vardır ve benim için bu her zaman Galatasaray’dı… Çocukken evde küçücük TV karşısında Galatasaray’ın UEFA maçlarını izleyerek büyüdüm.”

Kulübe olan duygusal bağlılığını vurgulayan İlkay, kariyerinde bu aşkın her zaman var olduğunu belirtti.


“Bu Kulüp İçin Her Şeyi Feda Ederim”

Röportajında kariyerinin ilerleyen yaşına rağmen motivasyonundan zerre kaybetmediğini vurgulayan İlkay:

“Ben 35 yaşındayım ama çok motiveyim. İçimde öyle bir şey var ki; sahip olduğum her şeyi feda edeceğim bu kulüp için… Başarıyı buraya getirmek için her şeyi yapacağım.”

Sözleri, Galatasaray taraftarı arasında büyük yankı uyandırdı.

Muhabir: Haber Merkezi