Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, adının sıkça Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılmasının ardından sessizliğini bozdu. Çalhanoğlu, “Inter’in oyuncusuyum ve burada kalmak istediğimi her zaman söyledim.” sözleriyle transfer söylentilerine son noktayı koydu.
İtalya Serie A’nın güçlü ekiplerinden Inter’de forma giyen ve takımın kilit oyuncularından biri olan Hakan Çalhanoğlu, yaz tatilinin ardından takıma katıldı. Hazırlık döneminde kulübüyle sürekli irtibat halinde olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, formda döndüğünü ve yeni sezona hazır olduğunu ifade etti.
“Inter’i Özledim, Burada Kalacağım”
Hakan Çalhanoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Baldırım iyi. Tatilim kolay geçmedi çünkü kulüple sürekli iletişim halindeydim. Tüm hazırlıklarımı orada yaptım. Geri döndüğüm için mutluyum. Inter’i özlemiştim ve şimdi hazırım. Her yıl transfer söylentileri çıkıyor, bu yıl biraz daha fazlaydı. Ama hiçbir şey söylemedim, konuşmak için buraya dönmeyi bekledim.”
Transfer dedikodularına açıklık getiren Çalhanoğlu, Inter’e olan bağlılığını yineleyerek, “Mutluyum, bir Inter oyuncusuyum ve her zaman burada devam etmek istediğimi söyledim.” dedi.
“Sözleşme Uzatması Mümkün, Hedefim Kupalar”
Geleceğiyle ilgili olası sözleşme yenileme sorularına da yanıt veren milli futbolcu, “Umarım sözleşme uzatma olur. Göreceğiz. Hedefim burada kupalar kazanmak.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca takım arkadaşı Lautaro Martinez ile aralarındaki ilişki hakkında da konuşan Çalhanoğlu, “Lautaro ile konuştum. Profesyoneliz, her şey yoluna girdi. Kaptan döndüğünde ona sarılırız.” sözleriyle takım içi uyuma dikkat çekti.