Türkiye ile Kenya arasında Savunma Sanayii İşbirliği Anlaşması imzalandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IDEF 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda Türkiye ile Kenya arasında Savunma Sanayii İşbirliği Anlaşması imzalandı.

Türkiye ile Kenya arasında Savunma Sanayii İşbirliği Anlaşması imzalandı. IDEF 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda imzalanan anlaşma, Türkiye ve Kenya arasında işbirliğinin kurumsallaştırılarak iki ülke arasında savunma sanayii alanında gerçekleştirilecek karşılıklı işbirliği faaliyetlerini içeriyor. Anlaşma, tarafların güvenlik kuruluşlarının ihtiyacı olan her tür savunma sanayii ürün ve hizmetinin doğrudan tedariki, geliştirilmesi, üretilmesi, üçüncü taraflara satılması, envanterde bulunan sistem ve platformların bakım, idame, modernizasyonları, teknoloji transferi, eğitim, bilgi ve belge alışverişlerini de içeriyor. Anlaşma çerçevesinde yılda bir gerçekleştirilecek “Savunma Sanayii İşbirliği Toplantıları” ile belirlenen işbirliği konularının takibi yapılarak, resmi ve teknik heyet ziyaretleri icra edilecek.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Türkiye ile Kenya arasında Savunma Sanayii İşbirliği Anlaşması imzalandı
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!