Millet Bahçesi yapılan Atatürk Havalimanı’nın son hâline sosyal medyada tepki yağdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sivil havacılık tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı’nın millet bahçesine dönüştürülmesinde inşaat süreci devam ederken, son hâli havadan görüntülendi. Atatürk Havalimanı’nın pistlerinin yerine tenis kortu, basketbol ve futbol sahaları yapılması birçok vatandaş tarafından sosyal medyada eleştirildi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi‘nin ilk etabı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen ‘Büyük İstanbul Mitingi’ ile açılmıştı. Millet Bahçesi’ne dönüştürülmek için inşaat çalışmaların devam ettiği havalimanında vatandaşların girişine izin verilmiyor. İnşaat çalışmalarındaki son durum havadan çekilen görüntülere yansıdı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Uçakların iniş kalkış yaptığı pistlerin üzerinde futbol, basketbol ve oyun alanları kurulmaya devam ediyor.

Havalimanının son görüntülerine sosyal medyadan tepki yağdı. Havalimanı şu anda ‘bahçeyi’ değil adeta ‘beton yığınını andırıyor.

 

7.jpg

8.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Ancak projeye göre 4 mevsim yeşil kalabilecek ağaç cinsleri kullanılacak ile parkta 145 bin 300 adet ağaç dikilecek. 9 ayrı noktadan giriş ve çıkışların yapılabileceği parkta 2,5 kilometre uzunluğunda yapay dere oluşturulacak. Ayrıca 10 bin metrekare çocuk oyun alanları ve 2,5 kilometre bisiklet yolları yapılacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Millet Bahçesi yapılan Atatürk Havalimanı’nın son hâline sosyal medyada tepki yağdı
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!