Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu seçimlerde niyetlerinin ülkenin tamamını gerçek belediyecilikle, vatandaşın her anında yanında bulunacak belediye başkanlarıyla buluşturmak olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Hepsinin tek gündemi, seçim sonrası CHP’sinin yönetimini ele geçirmek”

Siyasetlerinin eser ve hizmet siyaseti olduğunu belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

“Atakum, bu seçimde gümbür gümbür geliyor mu? Söz mü? Ben de size inanıyorum. Bizde millete tepeden bakmak, millete dayatmada bulunmak, millete rağmen herhangi bir işe kalkışmak asla yoktur. İşte sizler de takip ediyorsunuz. Tek parti dönemi alışkanlığıyla milleti tıpış tıpış sandığa gidip oy verecek kitle olarak gören CHP zihniyeti, bu seçimlerde de aynı kafayla yoluna devam ediyor. Benim milletim, ‘Tıpış tıpış gidecek, oy verecek.’ diyenlere sandıkta dirsek gösterir.

Kendi aralarında öyle bir çıkar kavgasına tutuşmuş durumdalar ki dünyada ve ülkede kıyamet kopsa umurlarında değil. Kendi bireysel hedeflerine öyle kilitlenmiş durumdalar ki ülkenin ve milletin geleceği için ne hayalleri ne programları ne de projeleri var. Eski ve yeni genel başkanlarıyla, belediye başkanları adaylarıyla ve aday olamayanlarıyla, perde gerisindekilerle hepsinin tek gündemi, seçim sonrası CHP’sinin yönetimini ele geçirmek. Şimdi ona çalışıyorlar. ‘Acaba hangimizin elinde kalacak?’ Bu uğurda birbirlerine çelme takmaktan, birbirlerinin kuyusunu kazmaktan, dün beraber yoldaşlık ettiklerini bugün hançerlemekten dahi çekinmiyorlar. Böyle bir zihniyetin şehirlerimize hizmet etmek, eser kazandırmak, yatırım yapmak gibi bir gayesi olabilir mi?”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!