Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu seçimlerde niyetlerinin ülkenin tamamını gerçek belediyecilikle, vatandaşın her anında yanında bulunacak belediye başkanlarıyla buluşturmak olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“CHP’nin yönetiminde olan kimi şehirlerimizin içler acısı durumu ortadadır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1989 seçimlerinde tepki oylarıyla şehirlerin önemli bir kısmında belediyelerin bu zihniyete mensup başkanların yönetimine geçtiğini söyledi.

Türkiye’nin 1994 seçimlerine kadar geçen 5 yıllık CHP zihniyeti döneminin ağır faturalarını uzun yıllar boyunca ödemek mecburiyetinde kaldığını ifade eden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizzat şahsımın 1994’te İstanbul’a Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde karşılaştığımız manzarayı anlatmaya kelimeler yetmez. Neydi? Görevi aldığımda çöp, çukur, çamur. İstanbul bu haldeydi. Zaten sizin çoğunuz İstanbul’un ne halde olduğunu gayet iyi bilirsiniz. Gerçekten de şehirlerimizin hemen hepsinde böylesine büyük bir felaket söz konusuydu.

Bugün de CHP zihniyetinin ideolojik istismarı sebebiyle uzun yıllardır bu partinin yönetiminde olan kimi şehirlerimizin içler acısı durumu ortadadır. Sadece bir dönemliğine bile bu zihniyetin gadrine uğrayan şehirlerimiz, bırakın yeni hizmetlere kavuşmayı, mevcut seviyesinin bile hep gerisine düştü.”

Erdoğan, mayıstaki cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla bu habis zihniyetin ülkeye musallat olmasının önüne geçtiklerini” belirterek, şunları kaydetti:

“Rabb’imizin inayeti ve milletimizin desteğiyle 31 Mart’ta da şehirlerimizden aynı müjdeyi alacağımıza inanıyorum. Samsun, buna hazır mı? Her zaman Samsun yol açıcı, istikamet gösterici, ilk adımı atan vasfıyla öne çıkmış bir şehrimizdir. Bu seçimlerde sizlerden yine aynı liderliği bekliyoruz. Türkiye Yüzyılı şehirlerini inşa etmek için sizlerden bir kez daha destek istiyoruz. Unutmayınız, sandık başına gittiğinizde vuracağınız mühürle sadece kendinizin değil çocuklarımızın nasıl bir şehirde, nasıl bir ülkede yaşayacağının kararını da vereceksiniz. Bu vatan bize ecdadın emaneti.”

Erdoğan, diğer alanlarla birlikte şehirleri altyapısı ve üstyapısıyla geliştirerek yeni nesillere daha güçlü bir vatanı miras bırakmakla mükellef olduklarını söyledi.

Türkiye’nin her karış toprağını eserlerle bereketlendirmenin, her bireyin derdine derman olmanın boyunlarının borcu olduğunu belirten Erdoğan, “Türkiye’yi 21 yılda nasıl asırlık yatırımlarla buluşturduysak, şehirlerimizi içinde yaşayan insanlarıyla birlikte hayallerine kavuşturmak da inşallah bize nasip olacaktır. Bunun için seçim gününe kadar hep beraber çok çalışmalıyız. Rabb’imiz ne buyuruyor? ‘İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır.’ Hükmü unutmayacağız, asla aklımızdan çıkarmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Samsun’a güvendiğinin altını çizen Erdoğan, “Şimdi buradan öyle bir ses verin ki Artvin’den İstanbul’a kadar Karadeniz’in dört bir yanından duyulsun. Samsun, 31 Mart’ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart’ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? 31 Mart’ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Büyük ve güçlü Türkiye vizyonumuza sıkı sıkıya sahip çıkmaya var mıyız? Seçim akşamı Türkiye haritasını Cumhur İttifakı’nın renkleri ile boyamaya var mıyız?” diye sordu.

Kendisini dinleyenlerin “evet” karşılığını vermesi üzerine Erdoğan, “Rabb’im hepinizden razı olsun.” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!