Futbolseverlerin yıllardır büyük bir heyecanla beklediği dünyanın en büyük spor organizasyonunda nihayet büyük gün geldi çattı. Dünya Kupası şampiyonunun belli olacağı dev final müsabakası için Balıkesir Gömeç'te festival tadında bir hazırlık yapıldı.
Gömeç Belediyesi, bu dev organizasyonun coşkusunu evlerine sığdıramayan tüm vatandaşları tek yürek olmaya davet ediyor.
Pazar Günü İki Farklı Noktada Dev Ekran Kuruluyor
Gömeçli futbol tutkunlarını bir araya getirecek olan dev final mücadelesi, ilçenin en popüler iki farklı açık hava noktasında kurulacak dev ekranlardan naklen yayınlanacak.
Kupayı kaldıracak ülkenin netleşeceği bu tarihi gecenin detayları şu şekilde duyuruldu:
- Maç Günü: Pazar günü.
- Başlama Saati: Tam 22.00'de.
- Yayın Noktaları: Heyecan dolu karşılaşma eş zamanlı olarak Gömeç Meydanı ile KIZ-KO Kafebüs alanında kurulacak dev ekranlardan canlı olarak takip edilebilecek.
"Tüm Hemşehrilerimizi Bu Coşkuya Ortak Olmaya Bekliyoruz"
Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı tarafından yapılan çağrıda, turnuvanın en büyüğünün ilan edileceği bu görkemli gecede tribün atmosferini aratmayacak bir meydan coşkusu hedeflendiği belirtildi.
Açık havada, omuz omuza futbol şöleni yaşamak isteyen tüm ilçe sakinleri davet edilerek, "Bu büyük heyecana ortak olmak için tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" ifadelerine yer verildi. Sandalyeni kapıp meydana geleceğin bu özel gecede, futbolun zirvesindeki mücadele Gömeç sokaklarında yankılanacak.




