Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Turizm Fakültesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonu’nda gerçekleşen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törene, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrenciler adına mezuniyet konuşmasını Melisa Savaş yaparken, duygu dolu anlar yaşandı. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu da konuşmasında mezun öğrencileri tebrik ederek, turizm sektöründe başarılı bir kariyer diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ise yaptığı konuşmada, mezun öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, akademik kadroya ve velilere öğrencilerin yetişmesindeki katkılarından dolayı teşekkür etti.

Program, dereceye giren öğrencilere plaket ve belgelerinin takdim edilmesinin ardından mezuniyet belgelerinin dağıtılması ve keplerin coşkuyla havaya atılmasıyla sona erdi. Öğrenciler, eğitim hayatlarının bu önemli anısını sevdikleriyle birlikte kutladı.

Muhabir: Haber Merkezi