Süper Lig’de şampiyonluk kadrosunu korumak ve Avrupa’da ses getirecek bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, 10 numara pozisyonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Sarı-kırmızılıların gündeminde yer alan Paraguaylı yıldız Julio Enciso transferinde sıcak saatler yaşanıyor.
Aslan'ın kadrosuna katmak istediği 22 yaşındaki yetenekli oyun kurucu için İngiltere Premier Lig ekibi Ipswich Townresmen devreye girdi.
Eski Teknik Direktörü Gary O’Neil Peşinde!
Transfer yarışını kızıştıran en önemli etken ise teknik adam faktörü oldu. Geçen sezonun ikinci yarısında Strasbourg’da görev yapan ve yeni sezon öncesi Ipswich Town’ın başına geçen teknik direktör Gary O’Neil, eski öğrencisini İngiltere’ye taşımak istiyor.
Ipswich Town Devrede: İngiliz ekibinin, teknik direktörünün talebi doğrultusunda oyuncu ve kulübüyle temaslara başladığı bildirildi.
Galatasaray’ın Teklifi Netleşti: Sarı-kırmızılı yönetimin Fransız temsilcisi Strasbourg’a 5 milyon Euro kiralama bedeli ve 15 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu sunduğu öğrenildi.
Strasbourg’un Beklentisi: Fransız kulübü ise genç yeteneği için kapıyı 35 milyon Euro seviyesinden açıyor.

Dursun Özbek’ten "Osimhen Seviyesinde" 10 Numara Hamlesi
Başkan Dursun Özbek, bu yaz transfer dönemindeki en yüksek bütçeyi 10 numara takviyesine ayırmış durumda. Hücum hattına tıpkı Osimhen transferinde olduğu gibi sınıf atlatacak bir ismi getirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, acele etmeden en doğru seçeneğe yönelmeyi hedefliyor.
Alternatif Listede Yer Alıyor: Strasbourg formasıyla geçtiğimiz sezon çıktığı 42 maçta 12 gol atıp 9 asist yapmabaşarısı gösteren Enciso, Galatasaray’ın listesinde güçlü bir alternatif olarak yerini koruyor.
Sarı-kırmızılı kurmayların hem oyuncu hem de kulübü cephesindeki gelişmelere göre nihai kararını vermesi bekleniyor.





