Süper Lig’de ve Avrupa kulvarında iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, dünya futbolunda geniş yankı uyandıracak dev bir transfer hamlesine imza attı.

Sarı-kırmızılı yönetim, AC Milan’ın Portekizli dünyaca ünlü sol kanat oyuncusu Rafael Leão ile yürüttüğü görüşmelerde oyuncu tarafıyla el sıkıştı.

Sarı-kırmızılı kurmayların Portekizli yıldız futbolcuyu ikna ederek prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.


Yıllık 12 Milyon Euro Maaş Konusunda El Sıkışıldı

Transfer operasyonunun detaylarına göre Galatasaray, 25 yaşındaki Portekizli hücum oyuncusu Rafael Leão ile yıllık 12 milyon euro seviyesinde bir maaş paketi üzerinde tam anlaş sağladı. Oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak bakması ve sunulan projeyi kabul etmesi transfer sürecinde büyük bir avantaj yarattı.


Rafaelleao


Gözler AC Milan İle Yapılan Bonservis Pazarlıklarında

Sarı-kırmızılı kulüp oyuncu tarafıyla el sıkışmış olsa da transferin resmiyet kazanması için AC Milan ile bonservis pazarlıkları devam ediyor. İtalyan devi ile Galatasaray yönetimi arasındaki bonservis bedeli ve ödeme planına dair resmi temasların sürdüğü bildirildi.

Kulüpler arasındaki anlaşmanın da tamamlanması halinde Portekizli yıldızın İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Kaynak: Yağız Sabuncuoğlu