Galatasaray’da Liam Delap Sürprizi! Chelsea'nin 28 Milyon Euro'luk Golcüsü Menajerler Aracılığıyla Önerildi
Trendyol Süper Lig’de üst üste 4. kez şampiyonluğa ulaşarak tarihi bir rekor kıran ve gövde gösterisi yapan Galatasaray, yeni sezonda gözünü tamamen Avrupa sahnesine dikti. Hem ligdeki dominasyonunu sürdürmek hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ses getirecek bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, hücum hattı için dünyaca ünlü bir ismi listesine aldı.
Chelsea Yollarını Ayırıyor, Menajerler Galatasaray'a Getirdi!
İngiliz basınından ve kulübe yakın kaynaklardan sızan son bilgilere göre; Chelsea’nin gelecek planlamasında düşünmediği ve yollarını ayırmaya sıcak baktığı genç santrfor Liam Delap, menajerler aracılığıyla Galatasaray yönetimine teklif edildi.
Geçtiğimiz dönemlerde Manchester City altyapısında sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken ve büyük umutlarla Chelsea'ye transfer olan 23 yaşındaki futbolcunun, Türkiye seçeneğine ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi projesine son derece sıcak baktığı ifade edildi.

Son Söz Teknik Direktör Okan Buruk'un!
Chelsea ile 2031 yılına kadar uzun vadeli bir sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 28 milyon Euro olarak gösterilen Liam Delap için son kararı teknik direktör Okan Buruk verecek. Hücum hattında dinamik, fizikli, yırtıcı ve çift yönlü bir santrfor profili isteyen tecrübeli teknik adamın, genç oyuncunun maç kasetlerini ve analiz raporlarını incelemeye aldığı öğrenildi.
Okan Buruk'un onay vermesi durumunda, Galatasaray yönetiminin İngiliz deviyle satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde resmi müzakerelere başlaması bekleniyor. Asıl mevkisi forvet olan ancak hücumun sağ kanadında da görev yapabilen genç İngiliz, tam bir hücum jokeri olarak takıma büyük güç katabilir.





