Galatasaray'da Mauro Icardi Depremi: Teklif Reddedildi, Okan Buruk'un Yeni Planı Belli!

Süper Lig'de 4'üncü kez üst üste şampiyonluk coşkusu yaşayan Galatasaray'da gündem Mauro Icardi. Arjantinli yıldızın sözleşmesinin Haziran ayında sona erecek olması, Sarı-Kırmızılı yönetimi ve teknik heyeti yeni bir yol ayrımına getirdi.


Dursun Özbek Yönetiminden "Düşük" Teklif

Galatasaray yönetimi, yıllık 10 milyon Euro kazanan 33 yaşındaki yıldıza, yeni dönem için 1 yıllık ve 4 milyon Euro değerinde bir sözleşme önerdi. Ancak Icardi'nin menajeri Elio Pino, hem yıllık ücreti hem de sözleşme süresini beklentilerin çok altında bularak teklifi geri çevirdi. Gelen bilgilere göre Galatasaray yönetimi, teklifte herhangi bir güncelleme yapmayı düşünmüyor.


Okan Buruk'un "Osimhen"li Yeni Planı

Teknik direktör Okan Buruk'un, yeni sezon kadro planlamasında Mauro Icardi'yi ana planda tutmadığı iddia ediliyor. Buruk'un, Victor Osimhen'in arkasına daha genç ve dinamik bir yedek forvet arayışında olduğu öğrenildi. Bu gelişme, Icardi'nin takımda kalması halinde 3'üncü forvet konumuna düşme ihtimalini doğuruyor.


Aday: Bertuğ Yıldırım

Icardi ile yolların ayrılma ihtimalini göz önüne alan Galatasaray, aradığı ismi Süper Lig'de buldu. Sarı-Kırmızılılar, Başakşehir forması giyen genç golcü Bertuğ Yıldırım için nabız yoklamaya başladı. Teknik heyetin, Bertuğ'un fiziksel özellikleri ve yaş avantajı nedeniyle transfere onay verdiği belirtiliyor

Kaynak: Sabah