Galatasaray altyapısında yeni dönem resmen başladı.
Sarı-kırmızılı kulüp, Futbol Akademisi Direktörlüğü görevine deneyimli futbol adamı Murat Dizdar’ın getirildiğini açıkladı.
Resmi İmza Atıldı
Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Futbol Akademisi Direktörlüğü için Murat Dizdar ile anlaşma sağlanmış ve resmi sözleşme imzalanmıştır.” ifadeleri yer aldı. Kulüp yetkilileri, altyapıda sürdürülebilir başarı hedefiyle Dizdar’ın futbol vizyonuna güvendiklerini belirtti.
Altyapılarda Uzman Bir İsim
Türk futbolunun yakından tanıdığı Murat Dizdar, kariyerinde altyapı yapılanmalarına odaklanan görevlerde yer aldı.
· Bucaspor ve Altınordu kulüplerinde sportif direktörlük,
· Trabzonspor ve Sivasspor’da altyapı koordinatörlüğü,
· Son olarak Ümraniyespor’da futbol direktörlüğü görevlerinde bulundu.
Dizdar’ın özellikle genç yeteneklerin gelişimi ve akademi organizasyonları konusundaki tecrübesi, Galatasaray’ın uzun vadeli planlamasında önemli bir rol üstlenecek.
“Hedefimiz Geleceğin Galatasaray’ını Kurmak”
Göreve başlamasının ardından kısa bir açıklama yapan Dizdar, “Galatasaray gibi bir camianın parçası olmak büyük onur. Hedefimiz, sürdürülebilir bir futbol ekosistemiyle geleceğin Galatasaray’ını altyapıdan inşa etmek.” ifadelerini kullandı.