Ederson Galatasaray'a "Evet" Dedi! Okan Buruk ile Görüşmesi Kararını Netleştirdi
Galatasaray'ın kaleci transferinde büyük bombası patlamak üzere! Manchester City'nin yıldız kalecisi Ederson, Okan Buruk ile yaptığı özel görüşme sonrası kararını verdi. Sarı-kırmızılılar, şimdi Manchester City ile bonservis pazarlığına odaklandı.
Ederson Galatasaray'ı Seçti! Okan Buruk ile Kritik Görüşme
Galatasaray, kadrosunu dünya yıldızlarıyla güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Uzun süredir forvet hattına Victor Osimhen’i katmak için yoğun mesai harcayan sarı-kırmızılı yönetim, şimdi gözünü kaleye çevirdi. Hedefteki isim: Manchester City’nin deneyimli eldiveni Ederson Moraes.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray ile adı en çok anılan isim olan Ederson, Okan Buruk ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Bu temas sonrası Brezilyalı kalecinin kafasındaki tüm soru işaretlerinin silindiği ifade edildi
Menajerine Talimatı Verdi: “Galatasaray’da Oynamak İstiyorum”
31 yaşındaki file bekçisinin, görüşmenin ardından menajerine Galatasaray formasını giymek istediğini açık şekilde ilettiği aktarıldı. Şu anda tek pürüz, Manchester City ile bonservis pazarlıkları.
İngiliz devi ile masaya oturan Galatasaray yönetimi, bu transferi kısa sürede sonuçlandırmak için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.