Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sürdüren Fenerbahçe'de transfer hareketliliği tüm hızıyla sürerken, sıcak bir son dakika gelişmesi gündeme bomba gibi düştü.
Geçtiğimiz sezon Portekiz devi Benfica'dan sarı-lacivertli takıma rekor bir bonservisle transfer olan ve Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Dünya Kupası'nda boy gösteren Kerem Aktürkoğlu, astronomik bir teklifle karşı karşıya.
Dünya Kupası macerasının ardından tatilini tamamlayarak takıma katılan ve sezona odaklanan 27 yaşındaki yıldız oyuncu için Suudi Arabistan'dan dev bir kulübün devrede olduğu iddia edildi.
Suudi Arabistan Devi Al Ahly Düğmeye Bastı: Rekor Bonservis!
Transfer piyasasında adı sıkça anılan Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahly, Fenerbahçe'nin kapısını rekor bir ücretle çalmaya hazırlanıyor. Çıkan iddialara göre Arap kulübü, milli kanat oyuncusunun transferini bitirmek için 35 milyon euroluk (35 Milyon €) çılgın bir bütçeyi gözden çıkardı.
Sarı-lacivertli kulübün tarihindeki en pahalı transferlerden biri olan Kerem için bu teklifin resmiyete dökülmesi halinde, Fenerbahçe yönetiminin ve oyuncunun nasıl bir tavır takınacağı şimdiden merak konusu oldu.

Fenerbahçe'de B Planı Devrede: Kerem'in Alternatifi Aranıyor
Yönetim ve teknik heyet, gelecek sezon planlamasında Kerem'i ana kadroda düşünse de bu boyuttaki astronomik bir teklifin kulübe ulaşma ihtimaline karşılık tedbiri elden bırakmıyor. Sarı-lacivertli kurmaylar, teklifin resmiyete kavuşması ve olası bir ayrılığın gerçekleşmesi durumuna istinaden sol kanat rotasyonu için alternatif oyuncu listesini hazırladı.





