FENERBAHÇE'DE DARWIN NUNEZ OPERASYONU: ARAP YARIMADASI'NDA DEV BULUŞMA!

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk ateşini yakan Fenerbahçe, kadrosunu dünyaca ünlü bir golcüyle takviye ederek taraftarlarını coşturmak istiyor. Domenico Tedesco önderliğinde üst üste alınan başarılı sonuçların ardından yönetim, Liverpool’dan Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal’e transfer olan Uruguaylı süper yıldız Darwin Nunez için düğmeye bastı.


Gizli Görüşme Ortaya Çıktı: Torunoğulları ve Devin Özek Arabistan’da!

Fenerbahçe yönetimi, golcü arayışları kapsamında rotayı sessiz sedasız Riyad’a çevirdi. Edinilen bilgilere göre; Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Ertan Torunoğulları ve Sportif Direktör Devin Özek, Darwin Nunez ve menajeriyle yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. Tedesco’nun sistemine tam uyum sağlayacağı düşünülen Nunez için tüm şartlar zorlandı.


Şok Cevap: "Teklif Yetersiz"

Ancak bu büyük operasyonda sarı-lacivertlileri üzen bir sonuç çıktı. Al-Hilal’de astronomik bir ücret kazanan 26 yaşındaki Uruguaylı golcü, Fenerbahçe’nin sunduğu yıllık ücret ve bonus paketini yetersiz buldu. Tecrübeli oyuncunun bu aşamada Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığını belirterek sarı-lacivertli yönetime olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Kaynak: FotoMaç