TRANSFERDE YILIN BOMBASI: LEON GORETZKA BUNDESLIGA’YA VEDA EDİYOR! | Fenerbahçe ve Galatasaray Pusuya Yattı

Almanya Bundesliga'nın dev ismi Leon Goretzka, Bayern Münih ile yol ayrımına geldi. Adı sık sık Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, sözleşmesinin bitimine aylar kala transfer piyasasını altüst edecek açıklamalarda bulundu.


"Yurt Dışında Oynamak Bana Cazip Geliyor"

Bayern Münih’in geçtiğimiz Cuma günü Mönchengladbach’ı 4-1 mağlup ettiği maçta 90 dakika forma giyen ve Luis Diaz’a yaptığı asistle alkış toplayan Goretzka, karşılaşma sonrası Sport.de’ye konuştu. Haziran ayında boşa çıkacak olan yıldız oyuncu, gelecek planları hakkında net mesajlar verdi:

"Gelecek yıl Bundesliga'da olmayacağımı söyleyebilirim. Hatta yurt dışında oynamanın bana oldukça cazip geleceğini bile belirtebilirim."


Süper Lig Devleri Yarışa Giriyor: FB mi, GS mi?

Goretzka'nın "yurt dışı" vurgusu yapması, uzun süredir oyuncunun durumunu yakından takip eden Fenerbahçe ve Galatasaray cephesinde büyük heyecan yarattı. Bonservis maliyetinin olmayacak olması Avrupa'nın birçok kulübüyle birlikte Türk devlerini de iştahlandırıyor.

Muhabir: Haber Merkezi