Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında dün akşam oynanan ve Fatih Karagümrük’ün 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlanan maçın yankıları Kadıköy’de deprem etkisi yarattı.

Şampiyonluk yarışında alınan bu ağır darbenin ardından, Fenerbahçe Yönetimi "acil" koduyla toplandı.


🕒 Kritik Zirve Başladı: Ayrılık Kapıda mı?

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, yenilginin hemen ertesi günü teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek’i kulüp binasına çağırdı. Saat 16:00 sularında başlayan görüşmede, takımın son haftalardaki form düşüklüğü ve Karagümrük maçındaki etkisiz futbolun masaya yatırıldığı öğrenildi.

Zirvenin Gündem Maddeleri:

  • Puan Kayıpları: Şampiyonluk yolunda telafisi güç yaraların analizi.
  • Teknik Heyet Raporu: Tedesco’nun radikal kararları ve oyuncu tercihleri.
  • Gelecek Planlaması: Sportif direktör Devin Özek ve Tedesco ile yola devam edilip edilmeyeceği.

Domenico Tedesco 7


🏛️ Yönetim Kurulu Toplantısı Bekleniyor

Başkan Sadettin Saran ile teknik heyet arasındaki bu "üçlü zirve"nin ardından, Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun geniş kapsamlı bir toplantı yapması planlanıyor. Camianın beklentisi, bu toplantıdan radikal kararların çıkması yönünde. Kulüp binası önünde bekleyen taraftarlar ve basın mensupları, resmi açıklamaya kilitlenmiş durumda.

📉 Şampiyonluk Yarışında Ağır Yara

Dün akşam alınan 2-0'lık Karagümrük yenilgisi, Fenerbahçe'yi zirve yarışında oldukça zor bir duruma soktu. Sezon başında büyük umutlarla göreve getirilen İtalyan asıllı Alman çalıştırıcı Domenico Tedesco, ilk kez bu denli yüksek sesli istifa ve eleştiri sesleriyle karşı karşıya kalmış durumda.

Muhabir: Haber Merkezi