Fenerbahçe’de olağanüstü seçimli genel kurul tamamlandı. 12 bin 325 oy alan Sadettin Saran, sarı-lacivertlilerin 38. başkanı oldu.
Seçimin ardından görevi devreden Ali Koç, önemli mesajlar verdi.
🟡🔵 Ali Koç’tan Birlik Vurgusu
Eski başkan Ali Koç, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada sürecin demokratik ve adil geçtiğini belirterek şunları söyledi:
“Son derece medeni, adil rekabet çerçevesinde yapıldı. Az farkla Sadettin Bey kazandı. Yolumuz açık, şansımız bol olsun. Hepimiz aynı gemideyiz. Yapacak çok işimiz, verecek çok mücadelemiz var.”
🗳️ Fenerbahçe’de Tarihi Seçim
12 bin 325 kongre üyesinin oyunu alan Sadettin Saran, kulübün 38. başkanı olarak tarihe geçti. Seçim sürecinin ardından Ali Koç, Fenerbahçe camiasına seslenerek şunları kaydetti:
“Sevgili kongre üyelerimiz, bir kez daha Fenerbahçe demokrasi şölenini yaşattı. Son derece medeni ve adil bir rekabet oldu. Artık düşmanları içerde değil dışarda aramanın zamanı. Başkanımızın etrafında kenetlenme zamanı.”