Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, taraftarı önünde çıktığı mücadelede Aras Kargo’yu net bir skorla geçti.
Yaklaşık 1.500 seyircinin önünde oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 3-0 kazanan Fenerbahçe, galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.
İlk Sette Nefes Kesen Mücadele
Maçın en çekişmeli anları ilk sette yaşandı. Aras Kargo’nun dirençli oyununa karşı geri adım atmayan Fenerbahçe Medicana, seti 28-26 kazanarak moral üstünlüğünü eline aldı. İkinci sette oyuna ağırlığını koyan sarı-lacivertliler 25-14’lük rahat bir skor elde ederken, son seti de 25-22 kazanarak 1 saat 21 dakika sonunda galibiyete uzandı.
-
1. Set: 28-26
-
2. Set: 25-14
-
3. Set: 25-22
Hücumda "Ghani", Savunmada "Kaptan"
Fenerbahçe Medicana’da pasör çaprazı Yaasmen Bedart Ghani, ürettiği 14 sayı ile maçın en skorer ismi olurken hücumdaki liderliğiyle galibiyetin mimarı oldu. Kaptan Eda Erdem Dündar tecrübesiyle savunmada güven verirken, Ana Cristina De Souza bloklardaki etkinliğiyle rakip atakları durduran isim oldu.
Aras Kargo’da Anthouli Direnişi
Konuk ekip Aras Kargo’da ise Martha Evdokia Anthouli, ürettiği 23 sayı ile maçın genelinde en çok sayı bulan oyuncu olsa da takımının mağlubiyetine engel olamadı. Merve Atlıer ise orta alanda gösterdiği blok performansıyla dikkat çekti.





