Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Yenibağlar Mahallesi’nde dün gece korkunç bir olay yaşandı.

Eti Caddesi üzerinde karşılaşan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. "Yan bakma" meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir genç yaşamını yitirdi.


Yaralı Halde Kaçtı Ama Parkta Yere Yığıldı

Kavga sırasında ağır bıçak darbeleri alan Mehmet Can Deneklisoy (25), can havliyle olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Yakınlardaki bir parka kadar koşan Deneklisoy, burada yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede gencin hayatını kaybettiğini belirledi.


Bir Yaralı Eve Sığındı, Şüpheliler Kıskıvrak Yakalandı

Olayda yaralanan diğer şahıs M.B. (26) ise yakınlardaki bir eve sığındı. Polis ekiplerince tespit edilen yaralı, ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelilerin peşine düştü. Titiz bir çalışma yürüten ekipler, olaya karıştığı belirlenen:

  • E.T. (25)

  • Y.C.T. (23)

  • A.A.Y. (23) isimli şüphelileri saklandıkları adreslerde eş zamanlı operasyonla yakaladı.


Adli Süreç Başladı

Gözaltına alınan üç şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilmek üzere işlemlerine başlandı. Mehmet Can Deneklisoy'un cenazesi ise otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı