Erzincan'da meydana gelen silahlı saldırıda, eski eşi tarafından pompalı tüfekle vurulan kadın ve yanındaki kişi hayatını kaybetti.
Olayın ardından polis merkezine teslim olan zanlı, adliyeye sevk edildi.
Olayın Gelişimi
Olay, Barbaros Mahallesi 468. Sokak’taki bir apartmanda yaşandı. Apartmandan gelen silah sesleri üzerine çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.
Olay yerine intikal eden ekiplerin daire içerisinde yaptıkları incelemede, 42 yaşındaki S.K. ve 32 yaşındaki U.B.’nin tüfekle vurularak yaşamlarını yitirdikleri tespit edildi.
Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Bekir K., olayın ardından polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı.
Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından hayatını kaybeden S.K. ve U.B.’nin cenazeleri, otopsi işlemleri için Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.





