Muhabir: Politika Gazetesi
Eren Erdem: Gazetecilik yaptığı için tutuklanan herkese sahip çıkacağız
CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan gazeteciler Barış Pehlivan ve Merdan Yanardağ'ı ziyaret etti.
CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre Genel Başkan Yardımcısı Erdem, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, kendisinin de 2 yıl Silivri Cezaevi'nde yattığını hatırlattı.
Tutuklu gazeteciler Pehlivan ve Yanardağ'ı ziyaret ettiğini belirten Erdem, "Sizlere çok selamları var, çok güçlüler, çok kararlılar ancak haksız ve hukuksuz yere içeride tutuluyorlar." görüşünü paylaştı.
Yanardağ'ın, kendisinin de daha önce tutulduğu bölümde kaldığını kaydeden Erdem, haksız ve adaletsiz olduğunu iddia ettiği bu tutuklamalara karşı davaların takipçisi olduklarını ve onlar dışarı çıkana kadar mücadelenin süreceğini bildirdi.
Erdem, "Türkiye'de gazetecilik yaptığı için tutuklanan herkesin mücadelesine sahip çıkmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
Yorumlar
Trend Haberler

On Numara 9 Mayıs 2025 Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar...

Tesla Model Y Satışa Çıktı mı? Siparişler Ne Durumda? Kaç Günde Teslim Edilecek?

On Numara Çekilişi Ne Zaman, Saat Kaçta? 9 Mayıs Cuma On Numara Çekilişi Canlı Yayın İzle…

Fenerbahçe’de Kriz Anı! Tadic ile Talisca Birbirine Girdi, Koridorda Son Nokta!

Bu Pazar Seçim Olsa... SONAR'ın Anketinde CHP ve Ak Parti Arasındaki Fark Açıldı!

Başakşehir-Fenerbahçe Maçının İlk 11'leri Belli Oldu!