Balıkesir’in Gönen ilçesinde 18. Ulusal Oya ve Çeyiz Festivali ile kurtuluş etkinlikleri, Emir Can İğrek konseriyle sona erdi. Üç gün boyunca devam eden etkinliklerin finalinde Yıldız Meydanı’nı dolduran vatandaşlar, sevilen sanatçının şarkılarıyla festival coşkusunu doyasıya yaşadı.
Gönen’de üç gündür devam eden festival ve kurtuluş etkinlikleri görkemli bir finalle tamamlandı. 18. Ulusal Oya ve Çeyiz Festivali’nin kapanış gecesinde sahneye çıkan Emir Can İğrek, Gönenlilerle buluştu.
Konser öncesinde Yıldız Meydanı’nı dolduran kalabalık, Emir Can İğrek’in sahneye çıkmasıyla büyük coşku yaşadı. Sevilen şarkılarını Gönenliler için seslendiren sanatçıya meydandaki vatandaşlar da hep bir ağızdan eşlik etti.

Yıldız Meydanı’nda Emir Can İğrek Coşkusu
Festivalin son gecesinde yoğun katılım dikkat çekti. Yıldız Meydanı’nın kalabalıkla dolduğu gecede Emir Can İğrek’in performansı, üç günlük programın finaline damga vurdu.
Gönen’in kurtuluş coşkusunun da yaşandığı etkinliklerde festival boyunca farklı sanatçılar sahne aldı. Üç günlük programın ardından finalin Emir Can İğrek konseriyle yapılmasıyla 18. Ulusal Oya ve Çeyiz Festivali sona erdi.
Festivalin ardından Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, etkinlikler boyunca sahne alan sanatçılara ve programlara katılan vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

“Teşekkürler Gönen”
Festivalin kapanışının ardından gelecek yıl için de mesaj verildi. Gönenlilerin üç gün boyunca meydanları boş bırakmadığı belirtilirken, festivalin gelecek yıl da sanatçılar ve vatandaşların katılımıyla sürdürülmesinin planlandığı ifade edildi.
Açıklamada, “Seneye yine festivalimizde, birbirinden değerli sanatçılarımız ve siz kıymetli hemşehrilerimizle aynı coşkuyla bir arada olacağız” denilerek “Teşekkürler Gönen” mesajı paylaşıldı.





