Edremit'te kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Gölgem ve Ben" adlı hikâye anlatılı fotoğraf sergisi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nde gerçekleştirilen sergi, sanatseverlerden ilgi görüyor.

Belediye Yönetiminden Sergiye Ziyaret
Edremit Belediye Başkan Vekili Cavit Cebeci, Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Taşkın ve belediye meclis üyeleri, Münevver Erözen tarafından düzenlenen "Gölgem ve Ben" adlı fotoğraf sergisini ziyaret etti.
Sergiyi gezen heyet, eserler hakkında bilgi alırken sanatçının hikâye anlatımıyla fotoğraf sanatını buluşturan çalışmaları da yakından inceleme fırsatı buldu.
Fotoğraf ve Hikâye Sanatı Bir Arada
"Gölgem ve Ben" sergisi, fotoğraf karelerini hikâyelerle buluşturarak ziyaretçilere farklı bir deneyim sunuyor. Sergide yer alan çalışmalar, görsel sanatın anlatı gücüyle birleşerek izleyicileri düşünsel bir yolculuğa çıkarıyor.

Ziyaret İçin Son Gün 16 Haziran
Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nde düzenlenen sergi, 16 Haziran Salı gününe kadar ziyaret edilebilecek. Edremit'te kültür ve sanat etkinliklerini takip eden vatandaşlar, sergiyi belirtilen tarihe kadar ücretsiz olarak gezebilecek.
Edremit'te Kültür ve Sanat Etkinlikleri Sürüyor
Edremit Belediyesi'nin desteklediği kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen sergiler ve sanat organizasyonları, ilçenin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya devam ediyor. "Gölgem ve Ben" sergisi de bu etkinlikler arasında öne çıkan organizasyonlardan biri olarak dikkat çekiyor.





