Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta yer alan 1966 Edremitspor, ligin ilk yarısının son haftasında deplasmanda Kuşadasıspor ile karşı karşıya geldi.

İlk Yarı Doğacan Diker’in Golüyle Tamamlandı
Davutlar Stadı’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan yeşil-sarılı ekip, maçın 23. dakikasında Doğacan Diker’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Edremitspor soyunma odasına üstünlükle girdi.
Mahmut Uçaş Skoru Belirledi
İkinci yarıda da oyun kontrolünü elinde tutan Edremitspor, 74. ve 78. dakikalarda Mahmut Uçaş’ın attığı gollerle farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve mücadele 1966 Edremitspor’un 3-0’lık galibiyetiyle sona erdi.

Sercan Yıldırım Yönetiminde 4’te 4
Yeni Teknik Direktör Sercan Yıldırım yönetiminde çıkışını sürdüren Edremitspor, son dört maçını da kazanarak önemli bir seri yakaladı.

İlk Yarı 7. Sırada Tamamlandı
Bu sonuçla puanını 22’ye yükselten yeşil-sarılı ekip, BAL 8. Grup’ta ligin ilk yarısını 7. sırada tamamladı.
Başkan Cavit Cebeci: “Kötü Günler Geride Kaldı”
1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Cavit Cebeci, maç sonrası yaptığı değerlendirmede takımın yükselen grafiğine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Son dört maçımızı üst üste kazanmak bizim adımıza çok önemliydi. Seri galibiyetlerle takımda iyi bir hava yakaladık. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek bu çıkışımızı ligin ikinci yarısında da sürdürmek istiyoruz.”





