Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde düzenlenen geleneksel panayırda gece saatlerinde korkunç bir olay yaşandı.
Alkol aldığı öne sürülen grubun lunapark görevlilerine düzenlediği silahlı saldırıda 12 kişi yaralandığı iddia ediliyor.
Saatin Gece Yarısını Geçmesi Tartışmayı Başlattı
Edinilen bilgiye göre; Dursunbey Panayırı yakınlarında gerçekleşen bir düğüne katılan ve alkollü oldukları iddia edilen bir grup, gecenin ilerleyen saatlerinde panayır alanındaki lunaparka geldi. Buradaki eğlence aletlerine binmek isteyen şahıslara, görevliler saat 00.00’ı geçtiği ve cihazların kapatıldığı gerekçesiyle olumsuz yanıt verdi.
Bunun üzerine lunapark görevlileri ile grup arasında sözlü tartışma yaşandı.
Tartışmanın Ardından Silahlarla Geri Döndüler!
Yaşanan tartışmanın ardından bölgeden ayrılan şahıslar, kısa bir süre sonra ellerinde silahlarla yeniden lunapark alanına geldi.
Görevlilere ve çevredekilere kurşun yağdıran gözü dönmüş saldırganlar, ortamı savaş alanına çevirdi.
Açılan ateş sonucu ilk belirlemelere göre 12 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Emniyet güçleri saldırının ardından kaçan şahısları yakalamak ve olayı tüm yönleriyle aydınlatmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.





