Bandırmaspor’un Süper Lig hayalini finalde yitirmesinin ardından Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, sosyal medya üzerinden duygusal bir açıklama yaparak takıma ve Bandırma halkına moral verdi.
Fatih Karagümrük karşısında oynanan Play-Off finalinde alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından açıklamada bulunan Başkan Mirza, “Bu sezon sahada verilen mücadele, inanç ve alın teri asla unutulmayacak” diyerek Bandırmaspor'un sergilediği performansa dikkat çekti.
“Gönlümüzün Şampiyonu Bandırmaspor”
Başkan Mirza, final yenilgisine rağmen Bandırmaspor’un ortaya koyduğu birlik ruhuna vurgu yaparak, şu ifadelere yer verdi:
“Belki bir hayalin ucundan döndük ama kazandığımız şey, bu kentin birlik ve beraberliğidir. Gönlümüzün şampiyonu Bandırmaspor!”
Mirza ayrıca, Onursal Başkan Onur Göçmez, Kulüp Başkanı Serdar Kuter, yönetim kurulu, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlara teşekkür ederek, bu başarının arkasında emeği geçen herkesin katkısını selamladı.
“Bu Yol Bitmedi, Yeniden Başlıyor”
Açıklamasının sonunda Bandırmaspor’un sadece bu sezonluk değil, gelecek için de umut verdiğini ifade eden Mirza, “Bu yol bitmedi, sadece yeniden başlıyor. Bandırmaspor her zaman gururumuzdur!” sözleriyle yeni sezon için umutları yeşertti.