Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimini unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını vurgulayan Mirza, karanlık yapıların devlet içinde örgütlenmesine göz yumanlara da tepki gösterdi.

“Onlara her istediğini verenleri unutmadık. Türk ordusuna kurulan kumpasları unutmadık” diyen Mirza, Türkiye Cumhuriyeti’nin laik, demokratik yapısına her zaman sahip çıkacaklarını ifade etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye; şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar ülkesi olamaz. En hakiki tarikat, ilim tarikatıdır” sözünü hatırlatan Başkan Mirza, bu ilkenin Türk milletinin yolunu aydınlattığını belirtti.

“Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, milletimizin Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü kutluyorum” diyen Mirza, sözlerini “Yaşasın tam bağımsız Türkiye. Yaşasın Atatürk Cumhuriyeti. Yaşasın Demokrasi.” ifadeleriyle tamamladı.

Muhabir: Haber Merkezi