Türk Popunda Dev İş Birliği: Demet Akalın ve Gökhan Özen Yıllar Sonra Aynı Projede!

Müzik dünyasında heyecan yaratan buluşma gerçekleşti. Türk pop müziğinin ikonik isimleri Demet Akalın ve Gökhan Özen, yıllar süren bekleyişin ardından sürpriz bir proje için güçlerini birleştirdi. Sony Music Türkiye çatısı altında bir araya gelen ikili, yeni iş birliklerinin ilk adımlarını İstanbul’da attı.


Rixos Tersane İstanbul’da İlk Kareler

Demet Akalın ve Gökhan Özen, projenin startını vermek üzere Sony Music Türkiye Genel Müdürü Özden Bora ile Rixos Tersane İstanbul’da bir araya gelerek kamera karşısına geçti. İkilinin bu karesi sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü.


4 Şarkılık Özel EP Geliyor: "Korkak" İçin Tarih Verildi

Yaz sezonuna damga vurması beklenen bu özel çalışma, sadece tek bir şarkıyla sınırlı kalmayacak. Proje kapsamında;

  • 4 Yeni Şarkı

  • 2 Özel Remix

olmak üzere toplam 6 kayıttan oluşan özel bir düet EP müzikseverlerin beğenisine sunulacak.


İlk Single 20 Mart’ta Yayında

Müzikseverlerin merakla beklediği EP’nin çıkış parçası belli oldu. Projenin ilk single çalışması olan “Korkak”, 20 Mart 2026 tarihinde tüm dijital platformlarda yayına girecek. İkilinin bu özel iş birliğinin önümüzdeki dönemde yeni çalışmalarla devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş