Muhabir: AA
Çöken binayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı
Konya'da 4 katlı binanın çökmesinde sorumluluğu olduğu iddia edilen 4 şüpheli yakalandı.
Konya'da 4 katlı binanın çökmesinde sorumluluğu olduğu iddia edilen 4 şüpheli yakalandı.
Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi'nde binanın çökmesi üzerine soruşturma başlatan Konya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla olayda sorumluluğu olduğu iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.
Uzman bilirkişi heyeti ile cumhuriyet savcıları eşliğinde olay yerinde detaylı inceleme ve araştırma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Akşam saatlerinde gerçekleşen olayın ardından Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmış, bir cumhuriyet başsavcı vekili ile 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmişti.
Yorumlar
Trend Haberler
Son Dakika! Kütahya Simav'da Deprem!
İbrahim Tatlıses Öldü mü? Yoğun Bakıma Alınmıştı? İbrahim Tatlıses'in Sağlık Durumu Nasıl?
Son Dakika! İstanbul'da Az Önce Deprem mi Oldu? Tuzla İstanbul'da Peş Peşe Deprem!
Balıkesirspor - Eskişehirspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Balıkesirspor'da 2 Önemli İsim Cezalı!
On Numara Sonuçları Açıklandı mı? 10 Nisan 2026 Milli Piyango On Numara Çekiliş Sonucu Ve Sorgulama Ekranı
Son Dakika! 4.5 Büyüklüğünde Deprem!



