Muhabir: AA
Çöken binayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı
Konya'da 4 katlı binanın çökmesinde sorumluluğu olduğu iddia edilen 4 şüpheli yakalandı.
Konya'da 4 katlı binanın çökmesinde sorumluluğu olduğu iddia edilen 4 şüpheli yakalandı.
Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi'nde binanın çökmesi üzerine soruşturma başlatan Konya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla olayda sorumluluğu olduğu iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.
Uzman bilirkişi heyeti ile cumhuriyet savcıları eşliğinde olay yerinde detaylı inceleme ve araştırma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Akşam saatlerinde gerçekleşen olayın ardından Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmış, bir cumhuriyet başsavcı vekili ile 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmişti.
Yorumlar
Trend Haberler
Tarkan'dan Ankara Konseri Öncesi Flaş Paylaşım! Saat Kaçta Sahnede?
Son Dakika: 4.5 Büyüklüğünde Deprem!
Tarkan Ankara'yı Sallayacak: Konser Alanında İzdiham! Megastar İçin Konser Alanı Doldu Taştı! İşte O Görüntüler:
Son Dakika: 4.4 Büyüklüğünde Deprem!
Son Dakika! 4.8 Büyüklüğünde Deprem!
EYT’yi Kaçıranlara Müjde mi Geliyor? Emeklilik Sistemi Değişecek mi? Kademeli Emeklilik Ne Zaman Çıkacak?


