Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında oynanan Pendikspor – Sakaryaspor mücadelesinde sahalarda ender görülen bir olay yaşandı.

Sakaryaspor’un tecrübeli yıldızı Caner Erkin, maçın 76. dakikasında takım arkadaşı Burak Altıparmak’a tokat atınca hakem tarafından doğrudan kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı.


Maçın Kritik Anı: Skor 3-1 İken Gerilim Arttı

Pendikspor’un 3-1 önde olduğu dakikalarda yaşanan olay, hem saha içinde hem de tribünlerde büyük şaşkınlık yarattı. Tecrübeli sol bek Caner Erkin’in bu davranışı, takım arkadaşları tarafından da sakinleştirilmek istendi ancak hakemin kırmızı kartı kaçınılmaz oldu.


Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Olay, karşılaşmanın hemen ardından sosyal medyada gündem oldu. Taraftarların büyük kısmı Caner Erkin’in hareketini profesyonelliğe aykırı bulurken, bazı yorumlarda da “takım içi disiplinin bozulmaması için ağır ceza verilmeli” ifadeleri öne çıktı.


Disiplin Kurulu Süreci Gündemde

Sakaryaspor yönetiminin, bu olay sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Disiplin Kurulu kararını bekleyeceği öğrenildi. Caner Erkin’e 2 ila 5 maç arasında ceza gelebileceği konuşuluyor. Bu durum, takımın önümüzdeki haftalardaki performansını da doğrudan etkileyebilir.

Muhabir: Haber Merkezi