Semih Kılıçsoy İçin İtalya'da Yolun Sonu mu? Cagliari Başkanı'ndan Transfer İtirafı!

Beşiktaş’tan sezon başında İtalya Serie A ekibi Cagliari’ye 12 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan genç yıldız Semih Kılıçsoy’un geleceği, kulüp başkanı Tommaso Giulini’nin yaptığı açıklamalarla belirsizliğe büründü.


"Mali Kriterlerimize Uymuyor"

İtalyan basınında Radilina'ya konuşan Cagliari Başkanı Tommaso Giulini, kulübün transfer politikası ve maaş bütçesi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Başkan Giulini, Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Folorunsho ve Mazzitelli gibi oyuncuların maaş yüküne dikkat çekerek şunları söyledi:

"Biz sürdürülebilir bir kulübüz çünkü maaş bütçesini kontrol altında tutmayı başardık. Bugün tam maaşlarıyla birlikte bu üç oyuncu (Folorunsho, Kılıçsoy, Mazzitelli), Cagliari'nin mali kriterlerine uymuyor".


Semih Kılıçsoy'un Cagliari Karnesi

Sezon başında 20 yaşındaki genç yetenek için 12 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu belirlenmişti. Semih Kılıçsoy, geride kalan sezonda İtalyan ekibinin formasıyla şu performans verilerine ulaştı:

Toplam Maç: 27 resmi karşılaşma.
Saha Süresi: 1124 dakika.
Skor Katkısı: 4 gol.


Beşiktaş'a Dönüş İhtimali Artıyor mu?

Cagliari Başkanı'nın "mali kriterlere uymuyor" vurgusu, İtalya ekibinin Semih Kılıçsoy’un satın alma opsiyonunu kullanma konusunda isteksiz olabileceğini gösteriyor. Genç yıldızın geleceğine dair verilecek resmi kararın ilerleyen dönemde netleşmesi beklenirken, siyah-beyazlı taraftarlar da bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

Muhabir: Haber Merkezi