CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki dev randevunun henüz ilk setinde, voleybolseverleri derinden üzen bir an yaşandı.

Vero Volley Milano forması giyen Ebrar Karakurt, bir pozisyon sırasında Eczacıbaşı Dynavit’in tecrübeli liberosu ve kaptanı Simge Aköz ile şiddetli bir şekilde çarpıştı.

Dizinden Sakatlandı: Sağlık Ekipleri Seferber Oldu

Çarpışmanın etkisiyle acı içinde yere yığılan milli voleybolcu, dizini tutarak bir süre yerden kalkamadı. Oyun durdurulurken, her iki takımın sağlık ekipleri anında sahaya girerek Ebrar’a müdahale etti.

  • Saha Kenarında Tedavi: İlk müdahalenin ardından arkadaşlarının yardımıyla saha kenarına alınan Ebrar Karakurt’un tedavisine burada devam ediliyor.

  • Tedavisi Tamamlandı! Ebrar Karakurt maça devam edebilecek.


Tribünlerden Alkışlı Destek

Ebrar’ın sakatlığı sırasında hem Milano hem de Eczacıbaşı taraftarları, milli yıldıza alkışlarla moral verdi. Eski takım arkadaşı ve dostu Simge Aköz’ün de çarpışma sonrası yaşadığı üzüntü kameralara yansıdı.

Muhabir: Haber Merkezi